Tânăr reținut de polițiști. Și-a agresat prietena și a împiedicat-o să părăsească locuința

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie”, ”distrugere” și ”lipsire de libertate în mod ilegal”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 20/21 septembrie a.c., pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat din municipiul Făgăraș, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 27 ani, i-ar fi distrus acesteia, prin spargerea ecranului, telefonul mobil și ar fi împiedicat-o să părăsească locuința comună.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: