Tânăr prins drogat la volan pe străzile din Brașov. La câteva ore a fost oprită în trafic și prietena lui. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 06 august a.c., în jurul orelor 15.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din mun. Brașov, care a condus un autoturism pe str. Toamnei din mun. Brașov, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive, pasager în autovehicul fiind și soția acestuia, în vârstă de 26 ani.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței în corp a unor substanțe psihoactive.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La aceeași dată, în jurul orelor 19.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 26 ani, care a condus un autoturism pe str. Calea București din mun. Brașov, ulterior aceasta fiind identificată ca soția bărbatului, în vârstă de 33 ani, anterior menționat.

Conducătoarea auto a refuzat testarea cu aparatul DrugTest, totodată, refuzând să fie condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței în corp a unor substanțe psihoactive.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

One thought on “Tânăr prins drogat la volan pe străzile din Brașov. La câteva ore a fost oprită în trafic și prietena lui. Vezi ce s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: