Tânăr prins drogat la volan. În mașină, polițiștii au găsit cannabis

  • La data de 07 aprilie 2020, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 34 ani, care conducea un autovehicul, ce tracta o remorcă pe str. Dacia din mun. Codlea, jud. Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. S-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, ocazie cu care acesta a indicat prezența substanțelor psihoactive în corp.  

Bărbatul, în vârstă de 34 ani a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenței tipului de substanță psihoactivă în corp.

          În urma efectuării de către polițiști a controlului autovehicului, în interiorul acestuia a fost găsit un pachețel din staniol, ce conținea fragmente vegetale uscate, cu miros și aspect specifice plantei de cannabis,  fiind confiscat în vederea continuării cercetărilor.

          În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: