Acasă Local Tânăr prins drogat la volan chiar în centrul Brașovului

Tânăr prins drogat la volan chiar în centrul Brașovului

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Astfel, la data de 27 aprilie a.c., în jurul orelor 20.15, polițiștii au oprit în trafic un tânăr, de 20 ani, care conducea un autoturism pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, din municipiul Brașov.

În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto din care reieșea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța canabis.

În consecință, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate.

 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.