Tanar de 19 ani retinut dupa ce a incercat sa jefuiasca o casa de schimb valutar din Brasov

Polițiștii de investigații criminale din Brașov, cu sprijinul Biroului Operațiuni Speciale Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au identificat și reținut un bărbat din Brașov, suspectat de tâlhărie calificată.

 Polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul Biroului  Operațiuni Speciale Brașov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 19, din județul Brașov.

Acesta este suspectat că, în data de 14 decembrie 2017, în jurul orei 08.00, ar fi pătruns în sediul unei case de schimb valutar, din municipiul Brașov, ar fi amenințat angajata casei de schimb și i-ar fi solicitat acesteia bani.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat 2 percheziții, pe raza județelor Brașov și Vrancea,  la locuința tânărului și al unei femei de 43 de ani din județul Vrancea, în scopul identificării suspectului.

În urma acţiunilor derulate, tânărul  a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov.

Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni speciale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: