Tânăr cercetat penal după ce a folosit un permis de conducere fals

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “fals material în înscrisuri oficiale” și “uz de fals”.

În fapt, la data de 29 august 2021, în jurul orei 07,10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 32 ani, care conducea un autovehicul pe raza Stațiunii Râșnov, județul Brașov.

La solicitarea cadrelor de poliție de a prezenta documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de către autoritățile din Republica Moldova, asupra căruia există suspiciunea rezonabilă că ar fi fals.

De asemenea, la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, care să îi confere dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: