Tânăr băgat la ”răcoare” după ce și-a șantajat, amenințat și hărțuit fosta iubită

  • Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „șantaj”, „amenințare”  și „hărțuire”.

În fapt, la data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 12.30, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Predeal au fost sesizați de către o tânără din judetul Bacău, cu privire la faptul că, în perioada 18.10.2019-20.10.2019, în timp ce se afla pe raza Stațiunii Predeal, judetul Brașov, împreună cu o altă persoană, fostul său iubit, în vârstă de 25 ani din judetul Bacău, ar fi șantajat-o, ar fi amenințat-o și ar fi hărțuit-o, prin intermediul unor apeluri telefonice și mesaje, cu publicarea unor fotografii pe o rețea de socializare, precum și cu acte de violență, creându-i acesteia o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

            În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

            Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: