Tanar arestat dupa ce a incercat sa-si violeze nepoata de doar 7 ani

Monstru cu chip uman.  Un barbat a fost arestat pentru 30 de zile dupa ce a incercat sa isi violeze nepoata de doar 7 ani pe un teren viran de pe strada  Emanoil Bernfeld.  „La data de 13.07, in jurul orelor 19.15, in timp ce se afla pe un teren viran amplasat pe str. Emanoil Bernfeld din mun. Brasov, un barbat in varsta de 30 ani a incercat sa intretina relatii sexuale normale, prin constrangere, cu o minora in varsta de 7 ani, cu care se afla in relatii de rudenie.  Activitatea infractionala a fost intrerupta de un martor, care a fost alertat de tipetele minorei. Acesta l-a imobilizat pe suspect si a anuntat organele de politie.
In urma probelor administrate in cauza, sub coordonarea procurorului din cadrul parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, fata de suspect s-a luat masura retinerii pentru 24 ore.
Ulterior, in data de 17.07, Jdecatoria Brasov a emis pe numele sau mandat de arest preventiv pentru 30 zile sub aspectul savarsirii infractiuniinde tentativa de viol. Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii faptei si dispunerii masurilor legale.” au declarat repreentantii IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: