Tânăr arestat după ce a amenințat cu un cuțit un bărbat căruia i-a furat telefonul și bani

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie calificată”.

În fapt, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin ar fi amenințat cu un obiect ascuțit înțepător un alt bărbat, în timp ce se aflau pe raza municipiului Brașov și i-ar fi sustras celui din urma un telefon mobil, precum și o sumă de bani.

În urma cercetărilor desfășurate în cauză, polițiștii au depistat și identificat persoana ca fiind un tânăr, în vârstă de 23 ani, din municipiul Brașov.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 mai 2021, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: