Tampa Gardens – Faceti din viata familiei voastre o ADEVARATA VACANTA la MUNTE! (P)

Sunteti un impatimit al naturii, suntei fermecat de peisajele montane, de aerul tare de munte, dar, in acelasi timp, va doriti sa locuiti cu STIL, intr-un apartament spatios, elegant si confortabil? Asteptati cu nerabdare concediul pentru a veni in Brasov sa va bucurati de natura, de drumetii montane, indiferent de anotimp? Fie ca sunteti un fan al vietii cotidiene din Brasov, cu zeci de turisti pe strazi, fie ca sunteti astrasi de munte, va puteti indeplini ambele dorinte daca va achizitionati un apartament in complexul Tâmpa Gardens din Racadau. Faceti din viata familiei voastre o ADEVARATA VACANTA la MUNTE si deveniti membru al comunitatii noastre!

Preturi imbatabile in cadrul licitatiilor saptamanale

Licitatiile au la loc in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B, et. 3, ap. 47B, jud. Brasov,  in fiecare zi de miercuri pana la valorificarea tuturor apartamentelor. Caietele de sarcini pot fi obtinute de la lichidatorul judiciar. Pretul de achizitie al caietelor de sarcini este de 2.000lei +TVA. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon  0735227874 si au obligatia de a-si procura caietele de sarcini si de a depune garantia de participare de 10% din valoarea activului, cu 24 de ore inainte de data licitatiei.

Au ramas disponibile apartamente cu 2, 3 camere si penthouse-uri.  Preturile pornesc de la 48000 de Euro plus TVA.  Apartamentele cu 2 camere au suprafete cuprinse intre 56 si 75 mp, cele cu trei camere se intind pe 104 mp, iar penthouse-urile au o suprafata de 305,26 sau 229,000 mp.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: