Tampa Gardens-complexul imobiliar unde natura este la ea acasa (P)

Stiati ca apartamentele cu 2 si 3 camere, dar si penthouse-urile din ansamblul Tampa Gardens din Brasov satisfac dorinta de confort pana si a celor mai pretentiosi clienti? Stilatele locuinte imbina avantajele urbane cu linistea si frumusetea muntelui. Bonus, veti avea parte de cea mai spectaculoasa priveliste, dar si de cel mai putin poluat aer din Brasov! 

Singurul complex din Brasov aflat la poalele muntelui

Daca majoritatea ansamblurilor rezidentiale din Brasov nu au suficient spatiu verde, la Tampa Gardens natura este la ea acasa.  Situat la poalele Tampei, complexul ofera aer curat de munte, drumetii prin padure, liniste si peisaje montane de vis.  In acelasi timp, la doar 10 minute de mers cu masina de centru, rezidentii ansamblului au parte de toate beneficiile zonei urbane: magazine, parcuri, biserici, institutii financiare, sali de sport, mijloace de transport in comun.  In acelasi timp, pot oricand sa se relaxeze la o plimbare prin padure.

Mixul cuprinde trei tipuri de structuri care mai sunt disponibile in cadrul licitatiilor din fiecare miercuri: apartamente cu 2 si 3 camere si penthouse-uri.

Fiecare locuinta are:

  • pachet triplustratificat (min. 15 mm grosime)
  • gresie si faianta – Elegance Ceramics, Spania
  • obiecte sanitare cu rezervoare integrate in perete – R.A.K. Ceramics, Emiratele Arabe
  • robineti – Carlo Frattini, Italia

S-au cautat solutii pornind de la dorintele si nevoile omului modern:

  • centrala de apartament este montata intr-un spatiu special amenajat, in afara apartamentului, astfel incat sa nu influenteze design-ul apartamentului si sa confere un grad ridicat de siguranta.
  • fiecare cladire este prevazuta cu cate doua lifturi
  • accesul direct in parcare

Va asteptam la vizionari!  Mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon 0735 227 874.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: