Tampa Gardens: alege un stil de viata premium la munte! (P)

Un stil de viata premium la munte, in principalul oras turistic al Romaniei. Investeste in tine si in membrii familiei alegand o locuinta situata la poalele muntilor, ferita de poluare, dar cu acces imediat catre centrul Brasovului!

De ce te-ai muta Intr-unul din apartamentele noastre din Racadau?
 
LOCATIE DE EXCEPTIE
La poalele Tampei, dar, in acelasi timp, la doar 10 minute cu masina de centrul orasului, aceste locuinte reprezinta solutia pentru persoanele active, cu copii, care doresc să aiba acces rapid catre job, scoli, gradinite, dar, care, in acelasi timp simt nevoia sa locuiasca in natura, intr-o zona linistita, fara poluare.
PEISAJ MONTAN SUPERB
 
O priveliste de vis de asteapta zi de zi. Muntele iti bate practic la geam. Plus de relaxare zi de zi pentru familia ta.
 
DIFERITE TIPURI DE APARTAMENTE
Ultimele apartamente disponibile sunt cele cu 2,3 camere si penthouse-urile.
 
FINISAJE PREMIUM
 
Locuintele detin finisaje de calitate: parchet laminat, placaje de gresie si faianta, geamuri termopan, centrala termica.
-pachet triplustratificat (min. 15 mm grosime)
-gresie si faianta – Elegance Ceramics, Spania
-obiecte sanitare cu rezervoare integrate in perete – R.A.K. Ceramics, Emiratele Arabe
-robineti – Carlo Frattini, Italia
 
PRETURI ACCESIBILE
 
Raport pret-calitate imbatabil. Preturile apartamentelor cu doua camere pornesc de la 48000 de Euro+TVA5%.
 
DESIGN DEOSEBIT
 
Apartamentele din complexul Tampa Gardens iti dau impresia ca esti mereu in vacanta, atat datorita peisajului montan superb, teraselor generoase, cat si arhitecturii deosebite a blocului.
Persoanele interesate de achizitionarea unui apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau se pot inscrie la licitatiile din fiecare miercuri si pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874. Nu neglijati potentialul investitional al zonei si optati pentru apartamente de inspiratie naturala!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: