Suspect reținut în cazul bărbatului decedat în turnul de apă de lângă CF Brașov-Călători

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte”.

În fapt, la data de 10 octombrie 2019, în jurul orei 17,15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în turnul de apă dezafectat situat în apropierea stației CF Brașov-Călători se află o persoană decedată.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat în vârstă de 28 ani din localitatea Budila, județul Brașov.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

În continuarea cercetărilor efectuate în cauză, la data de 14 iulie a.c., polițiști din cadrul Biroului Județean de Transporturi Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribulalul Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției Regionale de Transporturi București, au stabilit faptul că bărbatul de 28 ani, în timp ce se afla turnul de apă dezafectat situat în apropierea stației CF Brașov-Călători, s-ar fi precipitat de la o înălțime de aproximativ 15 m, după ce ar fost agresat fizic de către un alt bărbat în vârstă de 27 ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 27 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: