Suspect de braconaj, retinut pentru 24 de ore

La data de 16 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 44 ani, din județul Brașov.

La data de 16 mai a.c., în continuarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat din localitatea Șinca.

Cu această ocazie polițiștii au găsit la domiciliul bărbatului o armă de vânătoare, calibru 12 mm, 4 cartușe, calibru aferent armei și mai multe articole vestimentare specifice vânătorilor.  Bărbatul nu are dreptul de a deține, purta sau folosi arme letale sau neletale și nici nu deține calitatea de vânător.

În urma verificărilor s-a stabilit că acesta s-ar fi aflat în data de 25 martie a.c., pe fondul de vânătoare aflat în administrarea  A.J.P.S. Bârsa, în timp ce avea asupra sa arma de vânătoare.  Bărbatul a fost  reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în arestul I.P.J. Brașov.  El este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: