Surse: RIAL sub lupa procurorilor. Se verifică modul în care s-au înstrăinat imobilele din Brașov

Se anunță controale mari la RIAL, societatea din subordinea Municipiului Brașov. Se pare că de-a lungul anilor, multe imobile au fost oferite pe sume modice la diverse persoane, inclusiv clientelă de partid. Informațiile au ajuns și la procurori care vor să investigheze modul în care s-au realizat aceste tranzacții imobiliare și cine a stat în spatele lor. Cum printre beneficiari ar fi și oameni din zona justiției sau MAI, ancheta va fi coordonată de la București, tocmai pentru a nu fi clasat cazul sau a se acoperi unele ilegalități în cazul în care acestea există.

Cu alte cuvinte, se anunță o anchetă de proporții în orașul de sub Tâmpa. Surse juridice susțin că ar exista o adevărată caracatiță imobiliară, iar în urma verificărilor s-ar putea scoate la suprafață nume grele din lumea politică. Precizăm că în prezent există mai multe sesizări cu privire la acest aspect la Brașov, dar și la București tocmai pentru a nu oferi posibilitatea celor de pe plan local să mușamalizeze ancheta. Precizăm că ar fi o adevărată bombă pentru politicieni, mai ales că în ultima perioadă nu au mai existat la DNA cazuri răsunătoare.

One thought on “Surse: RIAL sub lupa procurorilor. Se verifică modul în care s-au înstrăinat imobilele din Brașov

 • 16 decembrie 2019 la 16:46
  Permalink

  Sunt foarte curios daca in urma demersurilor mele catr DGA,DNA și nu numaivoi fi chemat la DNA pt a dezvălui ce mi-au făcut Viceprimarul Mihai Costel cel care are casele pe mana, Directorul Rial Doru Constantin Stefan Directorul Doru Bășa care și-au bătut joc de mine și băiețelul meu de 4 ani autist.Acestia trei mă primeau sau dădeau afara pe ușile birourilor cu un băiețel Autist de 3 ani și 6 luni de cate ori incercam sa dau de ei după ce dosarul meu a fost închis de către aceștia în urma refuzului meu a unei locuințe pline de gunoaie vis a vis de liceul Saguna într-o curte locuința colectivă plină de persoane ciudate exact mediul indicat pt un copil autist.
  Aștept să văd dacă Procurorii mă vor chema pt a da numele celui care a plătit Șpagă directorului Rial acum 5 ani pt a primi 3 case cu dedicatie.
  De asemeni Primarul George Scripcaru in data de 4 septembrie mă cheamă la el în audiență pt data de 5.M-am prezentat cu un dosar stufos așa cum mi-a cerut domnia sa doar că în birou a venit însoțit de doamna Anca Gateiu directoarea adjuncta a DGASPC Brașov având intenția clară și Parșivă Primarul de a îmi lua copilul.
  Tot anul am bătut la uși și am băut drumurile inclusiv la MApN, cat și Prefectul Marian Rasaliu ….peste tot mi se închideau ușile …..Aștept cu interes sa vad daca mă vor chema sa ai dau in gat pe toți !!!.
  P.S.

  George Scripcaru in birou mi-a zis că în fața lui sunt un nimeni așadar și prin urmare nu ar sta de vorba daca nu ar fi copilul dar el de fapt vroia sa mi-l ia !!!…….Nesimțitul !

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: