Surse: PSD puțin în scădere, iar USR mult peste PNL la Brașov. Liberalii, băgați în ședință

Surse din PNL Brasov sustin ca liberalii nu mai sunt ce au fost odata pentru electoratul din municipiu. Ultimul sondaj de opinie i-ar fi bagat in sedinta pe liberalii brasoveni. Surse din interior sustin ca USR sta mult mai bine pe municipiu decat PNL, exact cum s-a intamplat si la ultimele alegeri parlamentare cand liberalii au iesit abia pe locul 3. Se pare ca situatia nu s-a schimbat deloc, iar PNL se bate cu USR pentru locul II. Apele fiind destul de tulburi la PNL, sefii de la judet au fost chemati la Bucuresti. Acesta pare a fi si motivul pentru care deputatul Mara Mares a devenit mai activ, avand in vedere ca dupa gafa cu ”decreteii” a cam disparut din peisaj.

Si PSD este in cadere libera pe municipiu, dar nu cu mult sub USR si PNL. Destul de bine a crescut si ALDE Brasov. Daca in trecut se invartea in jurul cifrei de 5%, acum se duc undeva la 7%. Supriza vine insa de la Plus si Pro Romania care urca cel mai probabil pe spatele PMP. Nici PER nu mai este ce a fost, dar inca ”traieste”.

In schimb, la nivel de judet, PSD se afla pe locul 1, pe doi USR, iar PNL abia pe locul 3. Cu alte cuvinte, prea mari schimbari fata de alegerile parlamentare din 2016 nu s-au inregistrat. Singurul partid care a mai crescut  este USR. PSD se mentine cat de cat constant pentru ca USR ia din voturile PNL, nicidecum de la partidul aflat la guvernare.

Inclusiv USR a inteles acest lucru motiv pentru care il ultima perioada ataca constant conducerea Primariei Brasov, dar si pe cea a Consiliului Judetean, ambele fiind controlate de PNL.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: