SURSE. Procurorii brașoveni interesați de ”angajările” fără sens de la Agenția Metropolitană Brașov

Potrivit unor surse, discuțiile despre ”angajările” de la Agenția Metropolitană Brașov (AMB) ar fi ajuns și la urechile procurorilor brașoveni. Cum în ultimii ani nu au mai ieșit cu nimic în față din zona administrativă, procurorii s-ar fi interesat de subiect și ar dori să meargă puțin pe firul ”biroului de resurse umane” de la AMB, cel condus de David Dragoș. Procurorii sunt curioși să vadă unde s-au afișat aceste anunțuri cu privire la locurile de muncă vacante, cum au ajuns ”candidații” acolo, pe ce filieră și cum au fost detașați la Primăria Brașov. De asemenea, anchetatorii ar dori să știe și de ce s-au făcut angajări pe aceste posturi, dacă persoanele au fost imediat transferate la altă instituție. Dacă au scăpat de ei, înseamnă că nu era necesară angajarea. Atunci se pune întrebarea, care a fost scopul angajărilor dacă nu era nevoie de aceste persoane. Dacă ar fi fost nevoie, nu erau transferate, logic.

Se pare că nici primarii care sunt membri în asociație nu mai înghit managementul de la Agenția Metropolitană Brașov. Ei vor să fie ajutați la fel ca municipiul Brașov, nu să fie doar buni cot, dar beneficiari să fie alții. Din acest motiv, mai mulți primari sunt hotărâți să ceară demisia directorului Dragoș David. Nici măcar liderii PNL nu îl mai susțin pe directorul de la AMB. În ultimele zile au existat mai multe contre între viceprimar și directorul de la AMB. Sebastian Rusu chiar a solicitat explicații privind angajările ”fictive” de la AMB.

Reamintim că de la instalarea pe funcție a primarului Allen Coliban, mai multe persoane apropiate de USR au fost angajate la instituție prin Agenția Metropolitană Brașov. Practic, persoanele sunt angajate la AMB, apoi detașate la primărie. Cu siguranță că și Allen Coliban este implicat în aceste transferuri, mai ales că o consiliera, cea condamnată penal, a ajuns la cabinetul său tot prin AMB.

One thought on “SURSE. Procurorii brașoveni interesați de ”angajările” fără sens de la Agenția Metropolitană Brașov

  • 21 septembrie 2021 la 17:04
    Permalink

    Cu aceasta ocazie procurorii brasoveni ar trebui sa verifice si angajarile fara sens efectuate la CJBrasov in perioada 2017-2020 pe o organigrama umflata dupa alegerile locale din 2016 de la aproximativ 185 la aproximativ 245 de posturi !!!! Poate ca vor avea anumite surprize cu aceasta ocazie !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: