Surprizele din juriul Preselectiilor Miss Brasov 2017!

Anul acesta vom avea bucuria de a avea specialisti din domeniul modellingului in juriul de la Miss Brasov, atat la Preselectii cat si la Gala Finala.

Agentia nationala si internationala MRA Models vor analiza si juriza in alegerea celor 20 de norocoase pentru Gala Finala ce va avea loc la Sala Patria.

Agentia de modele MRA este prima agentie de modele din Romania care a fost infiintata in anul 1992 de catre Liviu Ionescu, fost model in perioada 1986 – 1989.      A descoperit, lansat si promovat multe top modele si vedete precum: Catrinel Menghia, Simona Haraga, Elena Baguci, Madalina Ghenea, Otilia Aionesei, Monica Barladeanu, Irina Magda, Silvia Giurca, Alina Puscas, Cristiana Grasu, Carmen Bruma, Andreea Raicu, Alexandra Dinu, Adina Halas, Letitia Beraru, Adi Nartea, Radu Valcan, Roxana Ciuhulescu, Malvina Cervenschi, Laura Giurcanu, Albertina Ionescu sau Veronica Pascu. Impresariaza in mod constant peste 50 de modele pe diferite piete precum: New York, Londra, Paris, Milano, Atena, Barcelona, Madrid, Hamburg, Munchen, Singapore, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Seoul, Istanbul sau Taipei.

O alta surpriza a juriului, dar si ca moment artistic este indragita cantareata de muzica populara Ioana Bozga. Artista ne va bucura si cu un recital in cadrul preselectiilor si va aduce bucurie prim muzica sa tuturor brasovenilor prezenti la eveniment. De asemenea, artista va asteapta si la un eveniment caritabil ce il organizeaza alaturi de invitatii sai in data de 6 mai la Taverna Sarbului.

Alaturi de noi o vom avea si pe Carmen Fulger – actrita, regizor si scenarist pentru filme precum “Mostenirea Oliviei”; “Cheia Sol” si altele. De asemenea, artista a regizat si prezentat  diverse emisiuni televizate la nivel national.

Printre persoanele prezente in juriul Preselectiilor  din data de 7 mai 2017 vor fi Onelia Pescariu (jurnalist) si Anca Epuran (hairstylist). Lista juriul se va finaliza in data de 4 mai.

Organizatorul AlexaEvent multumeste pentru sprijinul Primariei si comunitatii (Hotel Teleferic, Hotel Piatra Mare, Dacia Plant, Atelierele Ilbah, Ropharma, Paradisul Acvatic, Diva Vision, Luxury Academy, Centrul Fericirii, Cheile Gradistei, Brand Office, Coresi,  Ana Maria Cornea, Bya Fashion, Lamonza, aBeauty Clinique, Conacul Lu’ Bebe, Coresi Anvargaden, Voloca Wedding Dress, Promo One, Libris,Optiplaza, Ama Lashes, TransSeb, Vladimir Trans) pentru implicare.

 

Va asteptam cu drag la eveniment!

Inscrierile se pot face aici: http://alexaevent.ro/miss-brasov-2017/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: