SUPEREROII salvează vara la Brașov!

Și în caz că vremea le joacă feste brașovenilor, distracția continuă…Echipa AFI Brașov a chemat ajutoare… Superman, Batman, Wonder Woman, Spiderman, Ironman, Thor, Hulk, Wasp, Teenage Groot, Black Panther vin la AFI Brașov în perioada 23 iunie – 14 iulie să salveze vara la Brașov.

Accesul la expoziția cu supereroi este gratuit

Cele 10 personaje și-au unit super puterile pentru a le oferi brașovenilor o destinație super faină pentru timpul liber cu o expoziție cu supereroi adusă în premieră în orașul de la poalele Tâmpei. Își folosesc super puterile pentru a-i ajuta pe brașoveni să se simtă turiști în orașul lor și să se bucure de amintiri faine alături de personajele lor preferate, independent de prognoza meteo.

Vestea bună este că accesul la expoziția cu supereroi este gratuit. De asemenea, vor exista și mai multe surprize și concursuri cu premii pentru fanii acestora. Pe toată perioada expoziției, brașovenii se vor bucura și de un maraton de filme cu supereroi la cinemAFI, pe terasă, tot cu acces gratuit.

Maraton gratuit cu filme cu supereroi. Ce filme pot fi vizionate?

Filmele care vor rula la maraton sunt: Iron Man (2010), Iron Man 2 (2011), Iron Man 3 (2012), The Avengers (2012), Thor: The Dark World (2013), Guardians of the Galaxy (2014), Guardians of the Galaxy 2 (2014), Spider-Man: Homecoming (2016), Black Panther (2017), Thor: Ragnarok (2017), Ant-Man and the Wasp (2017), Avengers: Infinity War (2017), Avengers: Endgame (2018-2023). Urmărește canalele de social media pentru a vedea programul maratonului de filme pregătit la cinemAFI, pe terasă. Publicul voteaza pe facebook AFI si pe Instagram AFI ce filme ar vrea sa vizioneze.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: