Sunteți hoți, dar vrem cu voi la guvernare! Ce a spus deputatul Victor Ilie într-o emisiune la B1TV

Cine să-i mai înțeleagă și pe useriștii brașoveni? Când îi fac hoți sau corupți pe liberali, când vor să fie cu ei la guvernare!

Este și cazul deputatului Victor Ilie, cel care, mai nou, a dat de gustul televiziunilor naționale. Într-o emisiune la B1TV, deputatul a părut  destul de confuz. Ba a susținut că liberalii ”fac prostii”, că sunt ”hoți” sau ”corupți”, ba că dorește ca USR să intre cu ei la guvernare. Doar că cele spuse se băteau cap în cap, lucru sesizat și de cei din platou, inclusiv de moderatoul emisiunii.

Nu stăm la masă cu oameni care vor să fure din banul public, care vor să încalce legea. Pentru vechea clasă politică este greu să se înțeleagă cu noi pentru că ar trebui să se reformeze. Mai ales acum, în criză, este momentul. Măcar temporar să lase clientela de partid”, a început Victor Ilie discursul.

Imediat a fost întrerupt de moderatorul Silviu Manastire care i-a adus la cunoștință deputatului că și politicienii de la USR au probleme cu legea. ”La ce vă referiți mai exact? Dumneavoastră vorbiți de clientela de partid? Aveti un primar la Bacau pe care îl cheamă domnul Vizeteu. Există un dosar la DNA cum că și-ar fi angajat doi prieteni la primărie. I-a prins DNA?”

Nervozitatea și-a făcut imediat prezența în platoul televiziunii.

Domnule, m-ați întrerupt! Nu are legătură cu ce spuneam. Vorbeam de furt din banii publici, despre PNDL unde s-au dat bani primăriilor fără criterii, după bunul plac, cu astea nu suntem de acord. Noi vrem să stăm la discuții, vrem să refacem coaliția”, a răspuns iritat Victor Ilie.

A urmat apoi răspunsul genial al liberalului Daniel Fenechiu. ”Eu tot timpul am admirat elocința USR care spune despre cei de la PNL: Voi sunteți niște hoți. Furați de 30 de ani. Vreți să furați în continuare. Am rămas la guvernare ca să nu furați. Dar noi vrem să discutăm cu voi, să stăm la masă

Finalul i-a aparținut moderatorului Silviu Mănăstire, care a intervenit: ”Adică cu hoții. Cum se numește cel care stă la masă cu hoțul, complice, nu?

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: