Suntem într-o situație catastrofală


Un deputat de Brașov a comentat situația delicată în care se află România în momentul de față. Mihai Mohaci susține că în ultimele luni s-au luat decizii proaste pentru țară, mai ales în domeniul sănătății.

”Ați acordat un vot PNL- ului sperând că vor veni cu o resursă umană mai bună la guvernare. Și s-a umplut guvernul Orban de câțiva miniștri a căror prostie ministerială a depășit chiar și guvernul Cioloș. Aceia doreau privatizarea munților Fagăraș, acestia își bat joc de sănătate și de principiile democrației.
Sănatatea. Nu le pasă de câteva mii de oameni ce nu vor avea acces la sănătate decât atunci când sunt programați și le va veni rândul, adică când sunt terminați. Să fie clar, la spitalele private coplata nu-i va lăsa să intre pe cei cu venituri mici.
Turismul electoral inseamna o altă bataie de joc la adresa democrației. Nici un alt partid nu și-a permis asta.
Dar poate că este bine când un grup de excursioniști vor putea vota în alt capăt al țării un parlamentar pe care ulterior timp de patru ani să-l tragă la răspundere.
Rușine pentru acest guvern inuman și antiromânesc.
PNL este un partid al corporațiilor și al băncilor. Cum este posibil să vrei să dai OUG pentru a scuti unele bănci de la datorii către stat de sute de milioane de euro.
Cei care au cu adevarat un spirit românesc le doresc să deschidă foarte bine ochii atunci când aleg un politician.
Sunt Pro România și nu pot gândi altfel”, a scris pe pagina sa de facebook Mihai Mohaci, deputat Pro România.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: