Sunt pline străzile de șoferi drogați. Polițiștii, stau cu ochii pe ei

La data de 18 decembrie 2020, în jurul orei 16.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe strada Pelicanului din municipiul Brașov.
”Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au spus reprezentanții IPJ Brașov. Tot în aceeași zi a mai fost prins un tânăr din Constanța care, la fel, rezultatul testului a fost pozitiv. De altfel, aproape săptămânal sunt depistați în trafic șoferi sub influența drogurilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: