Sucevean reținut după ce a agresat sexual o tânără într-un mijloc de transport

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “agresiune sexuală”.

În fapt, la data de 01 septembrie 2020, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 18 ani din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată sexual de către o persoană de sex masculin.

Cu ocazia cercetărilor desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, o persoană de sex masculin ar fi agresat-o sexual pe tânără, respectiv ar fi atins-o în zona superioară a unui membru inferior, iar ulterior, după ce a coborât din mijlocul de transport, ar fi atins-o în zona posterioară.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 44 ani din județul Suceava. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: