Studiu de fezabilitiate și proiect tehnic pentru o sală de sport la Liceul Silvic din Brașov

Luni, 23 iulie, a fost publicat anunţul de participare (cu nr. CN 1002708) privind elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru construire Sală de Sport –  Liceul Tehnologic Silvic Dr. Dumitru Rucareanu.

”La începutul acestei săptămâni am postat pe SICAP anunţul de licitaţie pentru întocmirea documentaţiei necesare construirii unei săli de sport la Liceul Silvic. Această investiţie face parte din proiectul Municipalităţii de a asigura spaţii necesare desfăşurării activităţilor sportive, în special pentru copii şi tineri. Anul acesta sperăm să demarăm lucrările de construire a încă două săli de sport, la Şcolile gimnaziale nr 2 şi nr. 4, unde suntem mai avansaţi cu partea de documentaţie, dar şi reabilitări sau reparaţii capitale la sălile de la SPGK (Şcoala Profesională Germană Kronstadt), unde se lucrează deja, şi de la Mircea Cristea şi de la Liceul Economic. La această se adaugă şi investiţia Direcţiei de Sport şi  Tineret, de construire a unei săli de sport la fostul Stadion Metrom, acolo unde a fost demarat un proiect al Ministerului Educaţiei de construire a unui campus sportiv acum mai bine de 10 ani. Sănătatea copiilor noştri depinde, într-o mare măsură, cred, şi de numărul de ore de sport pe care aceştia le au pe parcursul unei săptămâni. De aceea încercăm să le asigurăm tuturor elevilor condiţii optime pentru desfăşurarea acestor ore“, a declarat primarul George Scripcaru .

 

Valoarea estimată, fără TVA, este de 87.400 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 20.08.2018, ora 15.00.

Durata elaborării fiecărui studiu de fezabilitate în parte este de 5 luni.

Tipul procedurii: licitaţie deschisă

Criteriul de atribuire pentru fiecare lot în parte: preţul cel mai mic.

Sorin Toarcea

Purtător de cuvânt al Primăriei Braşov

 

 Detalii Tema de proiectare

Se propune construirea unei săli de sport în vederea desfăşurării activităţilor sportive prevăzute în programa şcolară, cu o suprafaţă de joc care să permită practicarea sporturilor cu mingea (baschet, handbal etc.).

Sala de sport trebuie să fie prevazută cu vestiar fete, vestiar băieţi, grupuri sanitare, cabinet profesori.

Obiectivul va fi prevăzut cu sistem antiefracţie.

La intrare se va lua în calcul execuţia unei rampe pentru persoane cu dizabilitati si a unor balustrade metalice.

 

Pentru obiectivul de investiţii Sala Sport Liceul Tehnologic Silvic Dr. Dumitru Rucareanu se doreşte achiziţionarea serviciilor de proiectare la faza SF (studiu de fezabilitate) şi PT (proiect tehnic), constând în:

  • Elaborarea documentaţiilor pentru avizele şi acordurile solicitate prin certificatul de urbanism, inclusiv obţinerea lor de la furnizorii de utilităţi, mediu etc.
  • Întocmirea studiilor de specialitate, geotehnic şi topografic (cu viza OCPI),
  • Elaborarea documentaţiei tehnice pentru obţinerea Autorizaţiei de construire,
  • Elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic, conform prevederilor legislative în vigoare.

 

Termenele  de predare ale  documentaţiilor vor fi urmatoarele  :

Lunile 1-2: predare SF

Luna 3: predare DTAC (Documentaţia Tehnică pentru obţinerea Autorizaţia de Construire)

Lunile 4-5: predare PT.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: