Studenții brașoveni pot intra în contact cu companiile din domeniul IT. Vezi cum!

BEST Brașov organizează cea de-a V-a ediție BIT (BEST Information Technology) în perioada 25-29 aprilie 2019 la Aula Sergiu T. Chiriacescu. Acest eveniment este unul dintre cele mai mari din domeniul IT în Brașov, unde studenții Universității Transilvania au ocazia de a  intra în contact cu diverse companii din domeniu, vor concura pentru a-și arăta competențele și vor asista la prezentări oferite de companii.

BIT are ca scop crearea unei legături între companiile din domeniul IT, mediul universitar și publicului studențesc brașovean prin interacțiunea directă realizată în cadrul activităților pe care acesta le presupune: prezentări de produse și proiecte, workshop-uri, competiții IT. Totodată, evenimentul are și scopul de a informa participanții cu privire la noile tehnologii lansate pe piață prin expozițiile companiilor partenere și de a contribui la dezvoltarea lor personală prin întregul proces.

Anul acesta vor fi prezente la eveniment 8 companii mari de IT din Brașov, acestea fiind: Mondly, Siemens, Miele, Metro, Kronsoft, OSF, Tremend și VON Consulting.

Înscrierile au început în data de 4 martie pentru toți studenții pasionați de domeniul IT. Pentru a participa la acest eveniment, studenții interesați pot aplica completând formularul online pe https://bit.bestbrasov.ro/inscriere/până la data de 22 martie.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: