Străzile din Brașov sunt pline de gropi. Orașul arată mai rău ca niciodată (FOTO)

Este luna iulie și la Brașov abia se plantează florile prin giratorii…

Gropile probabil le vor astupa prin toamnă, după ce brașovenii își rup mașinile.

Administrație de doi lei la Brașov. Bălării, mizerie, gropi, așa ar putea fi descris Brașovul din ultimele luni. O administrație locală nepăsătoare, plină de aroganță, disperată doar după imagine și cam atât. În loc să se ocupe de problemele adevărate din oraș, cum ar fi de exemplu gropile din asfalt, cei trei aleși care conduc Primăria Brașov sunt mai preocupați să trimită presei poze și live-uri cu ei de parcă primarul și viceprimarii se antrenează pentru ”Vocea României” sau ”Românii au Talent”. Mai mult sunt vloggeri decât ”gospodari”. Deși se cred intelectuali, nu își dau seama că pe brașovenii îi interesează ce fac conducătorii orașului în beneficiul comunității, nicidecum nu sunt interesați de fețele lor.

Probabil Fulgy sau Dorian Popa sunt invidioși pe timpul alocat de Coliban, Rusu și Boghiu pentru imaginea lor. Culmea, a trecut mai bine de jumătate de an, iar șefii administrației locale se mișcă în ritm de melc. La fel de prost stă Brașovul și la capitolul ”tuns iarbă”, dar și la deratizare sau deparazitare. Mai sunt deja doar 2 luni de vară, iar orașul arată de parcă am fi în primăvară, la început de martie. Abia acum se plantează și florile. Probabil, până în toamnă vor termina și ei…

Cum brașovenii știu cel mai bine cum arată orașul păstorit de Coliban, Rusu și Boghiu, aceștia își spun ”oful” zi de zi pe rețelele de socializare unde susțin că străzile din Brașov nu au mai arătat atât de rău de pe timpul primarului Ghișe. ”Orașul este total neîngrijit. Ce să mai spunem, s-a văzut din iarnă ce bine au început anul. Străzi înzăpezite, iar acum se vede prin buruienile lăsate să crească mari, dar și prin gropile din asfalt. Dacă nu le astupă acum când e cald, oare când vor face acest lucru, când vine frigul?”, se întreabă un internaut.

FOTO cu groapa este realizata sambata 3 iulie 2021…

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: