Străzile din Brașov, pline de șoferi drogați

Polițiștii brașoveni au depistat ieri, 27 septembrie 2021, alți doi tineri care consumaseră droguri și conduceau pe drumurile din municipiul Brașov.

1.La data de 27 septembrie 2021, în jurul orei 03.15, polițiști au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 20 ani, care conducea un autovehicul pe bulevardul Gării din municipiul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

2. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 27 septembrie 2021, în jurul orei 00.45, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 28 ani, din municipiul București, care conducea un autovehicul pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

One thought on “Străzile din Brașov, pline de șoferi drogați

  • 29 septembrie 2021 la 10:05
    Permalink

    Pe vremea ,,MILIȚIEI,, nu se întâmpla așa ceva! Trăiască POLIȚIA Liberă și mai puțin INDEPENDENTĂ!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: