STRADA CARIEREI VA FI ÎNCHISĂ DE MÂINE, 30 MAI ȘI PÂNĂ SÂMBĂTĂ, 1 IUNIE

Strada Carierei va fi închisă traficului rutier timp de 3 zile, pentru lucrări de modernizare a rețelelor de apă care includ înlocuirea completă a conductei de alimentare și montarea de branșamente noi. Astfel, de mâine, de la ora 9.00 și până sâmbătă, ora 15.00, șoferii nu vor putea circula pe această stradă pe tronsonul dintre str. Lungă și intersecția cu străzile Pictor Ion Andreescu și 8 Martie. Accesul va fi permis doar riveranilor.

Rutele alternative sunt:

  • Dinspre Centrul de Diagnostic și Tratament Oncologic (ONCOCARD) spre centrul orașului, pe străzile 8 Martie și Pictor Ion Andreescu
  • Dinspre centrul orașului spre ONCOCARD, pe străzile Stadionului, Calea Făgărașului, Cărămidăriei sau pe străzile Crișan, Horea și 8 Martie

Zonele de lucru vor fi închise cu garduri de protecție.

Această lucrare face parte din Contractul de Lucrări nr.9F, cu titlul Reabilitarea și extinderea rețelelor de distribuție și de canalizare în Brașov și Săcele. Acesta a început în luna august a anului trecut și se va derula până în februarie 2020.

Valoarea întregului contract derulat, finanțat prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, este de aproximativ 19,24 milioane de lei, inclusiv TVA.

 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și le mulţumim pentru înțelegere locuitorilor din zonele limitrofe.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: