Statul român, un HAOS generalizat si in care regulile se schimba in timpul jocului (sau chiar in timpul zborului)

Cunoscutul blogger și consultant în turism, Răzvan Pascu, a scris un mesaj virulent la adresa statului român și a deciziilor neinspirate și de ultim moment luate.  El vorbește și despre faptul că românii nu sunt tratați ca niște parteneri, ci ca niște sclavi.

”Aceasta este imaginea unui Stat incompetent, indolent, impotent si indiferent la nevoile propriilor cetateni. Un Stat care ia decizii doar pe ultima suta de metri, un Stat in care companiile si cetatenii nu sunt tratati ca niste parteneri, ci ca pe niste sclavi. Un Stat in care totul pare un HAOS generalizat si in care regulile se schimba in timpul jocului (sau chiar in timpul zborului).

Vedeti in aceasta imagine zborul Qatar Airways care trebuia sa aterizeze azi de la Doha la Bucuresti, dar a aflat in zbor ca va ateriza la Sofia, pentru ca Romania nu il mai accepta.

Zborurile raman suspendate spre Turcia, Emiratele Arabe Unite, Egipt si Qatar. Se adauga suspendarea zborurilor spre Portugalia, Suedia, Serbia, Moldova.

Restrictiile vin in baza faptului ca Starea de Alerta a fost prelungita de Guvern cu inca o luna (dar pe ultima suta de metri) si in baza faptului ca INSP nu a mai actualizat lista cu Zone Verzi si Rosii din 6 Iulie, motiv pentru care azi noapte a fost emis un NOTAM si anuntata Romatsa despre noile schimbari.” a scris pa pagina sa de Facebook Răzvan Pascu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: