Stațiunea Predeal a ajuns ca un sat fără stăpân

Cândva o emblemă a României, Predealul a ajuns de nerecunoscut. După ce s-a furat ca-n codru și s-a retrocedat mai mult teren decât are UAT-ul, administrația locală condusă de liberali a ajuns de râsul țării. Mai toți politicienii din conducerea orașului au avut probleme cu legea, de la primari la consilieri locali. Mai mult decât atât, în ultimii ani, primarii au tot fost înlocuiți din cauza dosarelor penale și a condamnărilor. Nici consilierii locali nu au stat mai bine la acest capitol. Din acest motiv, s-a ajuns în situația dezastruoasă încât Consiliul Local a fost dizolvat, iar administrația locală a rămas și fără primar și fără consilieri locali. Pe lângă aceste probleme, Primăria Predeal a pierdut și fonduri europene, astfel că au început să curgă penalitățile. Totul din cauza unei conduceri liberali care a îngropat la propriu stațiunea.

Culmea tupeului este că PNL Brașov își dorește în continuare să aibă primar în localitate chiar dacă reprezentanții formațiunii politice au condus în ultimii ani administrația locală spre un adevărat dezastru. Cireașa de pe tort este pierderea în următoarea perioadă a doi consilieri locali, potrivit presei locale. Totul din cauza numărului de locuitori. Cum stațiunea a fost lăsată de izbeliște, cetățenii din localitate au plecat unde au văzut cu ochii, doar să scape de această conducere toxică pentru comunitate.Astfel, s-a redus și numărul consilierilor locali. Din păcate, cine va prelua conducerea primăriei în următorii 4 ani va avea mult de muncă și va trebui să aibă și ajutor divin ca să aducă stațiunea măcar pe linia de plutire. Aproape imposibil, dar cu un manager bun s-ar putea reuși.

”Situația la Predeal este foarte complicată. PNL, prin liderii săi a distrus efectiv această stațiune. Când nu mai ai primar, nici consilieri locali, când primăria plătește penalități de mii de euro, este clar că managementul a fost unul păgubos care se răsfrânge asupra comunității. Să sperăm că predelenii au înțeles că trebuie o schimbare clară în ce privește conducerea administrației locale. De aceea eu am venit cu un program clar, corect, în interesul cetățeanului. Primarul trebuie să fie în slujba oamenilor, nu a intereselor unor găști”, a declarat Marius Mateescu, candidatul PSD la Primăria Predeal.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: