Stație taxi amenajată într-o intersecție din Brașov. Cum este pusă în pericol viața șoferilor (FOTO)

La Brasov ca nicaieri. Daca te uiti la marcajele si indicatoarele rutiere din Brasov, ai de multe ori impresia ca alegerea locatiei a fost facuta de un copil de clasa a II-a sau de oameni care nu au nicio treaba cu domeniul, nicidecum de specialisti. Dupa ce v-am prezentat un loc de parcare amenajat in intersectie sau o strada cu iesirea direct pe trecerea de pietoni, acum va prezentam un alt exemplu de „management de calitate”,  marca Primaria Brasov.

Este vorba despre o intersectie din Racadau care mai mult incurca soferii decat ii ajuta. Partea proasta e ca le pune in pericol viata soferilor care au ghinionul sa circule prin zona. Desi este o banda pe sens, intr-un ”copac” a aparut un indicator cu statie taxi. O banda este ocupata de taxiuri pana la trecerea de pietoni, unde soferii au de virat stanga sau dreapta, in functie de interes. Numai ca nu pot face acest lucru din cauza taxiurilor, astfel ca sunt obligati sa circule pe contrasens, de unde vin alte autoturisme. Cine a gandit aceasta ”combinatie” rutiera, probabil nu are nicio treaba cu circulatia. Culmea este ca acum cei care ar trebui sa se ocupe de acest lucru au salarii babane, astfel ca nu mai au motive sa se planga, deci ar trebui sa isi merite si banii si sa-si justifice locul de munca.

Interesant este ca in cadrul Primariei Brasov exista si o comisie de circulatie. Oare care ii este scopul? Pentru ce se intalnesc acesti ”specialisti” daca trebuie sa le arate altii ce ar mai trebui facut prin oras. Precizam ca in urma cu mai bine de un an, Transilvania365 a publicat un articol in care a aratat lipsa unor treceri de pietoni in zona scolii 5 din Brasov. Imediat au si aparut 3 treceri, semn ca redactorii publicatiei au avut dreptate.

La Primaria Brasov nu mai este un sef de ceva timp, primarul fiind mai mult ocupat cu dosarele penale decat cu bunul mers al orasului. Drept dovada sunt celelalte orase care s-au dezvoltat mult fata de Brasov. Noroc de asezarea geografica in mijlocul tarii si langa munti…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: