Stați acasă…doar unii! Aproape 100.000 de români vor pleca la muncă în străinătate

Jurnalistul Ionuț Cristache a comentat pe pagina sa de facebook declarația lui Ludovic Orban cu privire la plecarea a 100.000 de români în Germania, dar și în alte state europene la muncă sezonieră.

Stăm în casă. Dar dacă vrem să muncim pentru alte țări, chiar și în nordul Italiei, putem să plecăm liniștiți. Putem chiar să ne îmbulzim la aeroport… Cui îi mai pasă de COVID-19? Imaginile care au șocat toată țara sunt comentate de premierul Orban. Așa am aflat și noi că aproape 100.000 de români vor pleca la muncă pe plantațiile din Europa!!! ” a scris jurnalistul.

Precizăm că modul în care se respectă măsurile ordonanței militare în România s-a văzut și vineri, la vizita Ministrului Turismului la Brașov. Aproximativ 14 persoane și-au făcut poze pe șantiere și au ignorat sfaturile guvernanților privind distanțarea socială. Aveți impresia că își vor lua amendă? NU! Pentru că oamenii legii aplică sancțiunile tot la cei mici, nicidecum la politicieni. Ce s-ar întâmpla daca un grup de 14 brașoveni ar fi prins pe stradă ? Ce s-a întâmplat ieri pe șantier? Nimic! Instituțiile statului mimează aplicarea legii…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: