Starbucks în centrul Brașovului (FOTO)

Odată cu sărbătorile de iarnă, Starbucks a deschis miercuri, 20 decembrie, cea de-a doua cafenea din Brașov, aflată chiar în centrul orașului, mai exact în Piața Sfatului nr 18. Cafeneaua deschisă astăzi este cea de-a 34-a din țară, în prezent existând cafenele în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Craiova, Iași și Brașov.

În ziua deschiderii, Starbucks și-a întâmpinat clienții cu o echipă dedicată de barista profesioniști. Aceștia vă așteaptă în continuare să vă cunoașteți și să vă convingeți de cea mai bună cafea, făcută cu suflet și pasiune. Cafeneaua are un design prietenos și călduros și este localizat în inima Brașovului, lângă Biserica Neagră, un loc perfect pentru întâlniri cu cei dragi sau pentru o pauză de relaxare.

În ziua deschiderii, Starbucks a pregătit o mulțime de surprize pentru clienți, printre care se numără și muzică live, sesiune de caricaturi și un tort care se potrivește perfect cu cele două arome de sezon Starbucks: Gingerbread Latte (gustul Crăciunului într-o băutură pe bază de lapte și aromă bogată de turtă dulce, scorțișoară și cuișoare, decorată cu frișcă și melasă) și Toffee Nut Latte (o băutură pe bază de lapte cu espresso, aromă dulce de caramel și nuci prăjite, acoperită de frișcă cu nuci caramelizate).

Starbucks înseamnă pasiune și inovație. Din acest motiv, la Starbuck se caută  întotdeauna noi concepte, produse și metode de a face clienții fericiți. Astfel, până la sfârșitul anului vor fi deschise încă 4 cafenele în București, inclusiv primul Drive Thru Starbucks din România (cafeneaua celor care apreciază fiecare clipă și care își doresc să aibă mereu lângă ei, în mașină, o cafea delicioasă de la Starbucks) și conceptul Clover Reserve (locul care va oferi experiențe de top cu ajutorul unor tipuri de cafea unice, a unor metode alternative de preparare și a unui design premium).

Starbucks – mai mult decât o cafea!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: