SR Brașov a câștigat meciul contra celor de la Kids Tâmpa

ACS Kids Tâmpa Brașov a pierdut, cu 1-0 (1-0), partida din deplasare cu SR Brașov, care a contat pentru etapa a 5-a a seriei 5 din Liga a 3-a.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Șerban în minutul 39.

„Din păcate am pierdut astăzi un joc din care puteam obține mai mult. Am dominat în prima repriză, am avut trei ocazii clare de gol, dar nu am reușit să înscriem. Ei au făcut asta la prima lor oportunitate. În partea a doua, adversarul a fragmentat foarte mult jocul și, chiar dacă am avut câteva situații de poartă, nu am putut să marcăm. Asta este, trebuie să mergem mai departe și să încercăm în etapa viitoare să câștigăm”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Ciprian Anghel.

„Sunt mândru de grupul nostru, de aceşti băieţi care au înţeles că fără sacrificiu nu se poate. Mă bucur că au realizat că au nevoie de victorii, de puncte, de meciuri bune pentru a creşte. Avem mulţi copii care au talent şi noi trebuie să îi ajutăm. Sunt mândru că sunt alături de ei. Sunt 3 puncte importante care ne ajuta sa urcam în clasament și sa ne apropiem de locurile fruntașe”, a declarat antrenorul de la SR Brașov, Robert Elek.

SR Brașov – ACS Kids Tâmpa Brașov 1-0 (1-0)

A marcat: Șerban (min. 39)

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Andrieș, Potecu, Mihăilă, Opra – Moldovan, Dima – Nechita (min. 67 Moroie), Dumitraș (min. 55 Spătaru), Popa (min. 55 Kerekes) – Zota

SR Brașov: Căucă, Crihan, Godri, Negotei, Mitu, Kovacs, Burlacu, Iordache, Olteanu, Șerban, Firat. Rezerve: Savu, Lupu, Vasiloi, Gomboș, Răchișan, Pădurau, Elek, Sandu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: