Sportivi cunoscuți, implicați în campania electorală. Covaliu, sportivul care s-a mânjit în galben

Sportivii adevărați rămân cu performanțele, ceilalți, rămân cu politicienii.

Rușinos! Nici sportivii din România nu mai sunt ce au fost. Dacă în trecut sportivii cu performanțe aveau principii și țineau la etică, acum, aceștia calcă în picioare sportul în favoarea politicii. Pentru prietenii sau cine știe pentru ce altceva, au ajuns să se implice în campania electorală pentru diferite partide. Este și cazul lui Mihai Covaliu, culmea, cel care deține președinția Comitetului Olimpic Român. Acesta a apărut zilele trecute într-un clip de ”susținere” pentru PNL Brașov. Mai mult decât atât, sportivul s-a afișat din nou alături de alți colegi din sport alături de liderii PNL care se află în campania electorală. Rușinos pentru sportivi de această talie care nu au înțeles că sportul nu trebuie amestecat cu politica. Sau poate unii țin cu ”dinții” de posturile pe care le au, motiv pentru care sunt dispuși să treacă peste moralitate. Poate ar trebui să explice ei care este adevăratul motiv. Oare cum îi percep românii pe acești sportivi care intră în mocirla politică? De asemenea, oare nu se gândesc deloc la imaginea lor, la ce spun cei care au avut încredere în ei?

Ar trebui să își înainteze demisia, să lase în locul lor oameni care se implică în sport, nu în politică. Și așa România este cum este de câțiva ani la capitolul sport. Românii așteptau să vadă rezultate în sport, nu în campania electorală. Poate vor afla și forurile internaționale cu ce se ocupă sportivii din România.

 

One thought on “Sportivi cunoscuți, implicați în campania electorală. Covaliu, sportivul care s-a mânjit în galben

  • 15 septembrie 2020 la 11:43
    Permalink

    Sa-ti fie rusine,nu ai demnitate,nu meriti sa fi “SPORTIV”,te-ai manjit cu o sacosa galbena! SPORTIVUL POLITICIAN! Mi-e scarba de tine “campionule”!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: