Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike în Brașov

Astăzi, 21 octombrie 2020, Sport Time Balkans a deschis un nou magazin Nike în cea mai așteptată destinație de shopping a brașovenilor – AFI Brașov.

 

Inaugurat în AFI Brașov, cu o suprafață de 362 mp și un design ultra modern, magazinul Nike pune la dispoziția clienților săi cele mai noi colecții de alergare și training, precum și colecții sportswear pentru timpul liber și o selecție generoasă pentru copii.

 

Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea celui de-al doilea magazin Nike de la preluarea distribuției brandului în România, de data aceasta în noul centru comercial AFI Brașov. Suntem convinși că, atât AFI Brașov, cât și noul magazin Nike vor deveni în cel mai scurt timp repere comerciale în peisajul de retail brașovean. Vom continua investițiile în dezvoltarea rețelei noastre de retail și foarte curând vom redeschide și cel de-al treilea magazin Nike în București, în AFI Cotroceni.afirmă Gabriel Maranca – Director General Sport Time pentru România & Bulgaria.

 

Magazinul Nike din AFI Brașov este situat la parterul mall-ului și își așteaptă clienții de Luni până Duminică în intervalul orar 10:00 – 22:00.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: