Spitalul Municipal Săcele va avea un nou sediu administrativ

La Spitalul Municipal va fi construit un nou sediu tehnico-administrativ. Acesta va fi ridicat pe terenul eliberat prin demolarea fostului garaj, iar la subsolul acestuia va fi amenajată arhiva spitalului.
„Prin construirea noul sediu administrativ, Spitalul va avea posibilitatea de a muta saloane medicale și la mansarda clădirii principale, spațiu care înainte de pandemie era ocupat de personalul administrativ.
Contractul privind întocmirea documentației tehnice (SF + DTAC+ PT) pentru construirea unei clădiri administrative la Spitalul Municipal Săcele a fost semnat săptămâna aceasta de către primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.
Actualmente, personalul administrativ al spitalului, în urma măsurilor luate pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19, este mutat într-o clădire a Primăriei care se află la 4 km distanță de spital, iar relațiile de muncă între personalul administrativ și cel medical se desfășoară cu dificultate, construcția unui nou corp fiind astfel o necesitate.” , potrivit unei postări de pe pagina de facebook: Municipiul Săcele

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: