Spitalul modular din Brașov nu are autorizație de securitate la incendiu, iar Spitalul de Boli Infecțioase deține doar aviz

Sistemul sanitar este praf în toată țara, nu doar la Piatra Neamț. Inclusiv la Brașov sunt probleme privind autorizațiile de securitate la incendiu. 

Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov are în administrare 5 clădiri: 1 clădire funcționează fără autorizație de securitate la incendiu, dar a fost emis un aviz de securitate la incendiu, urmând ca la finalizarea lucrărilor să fie solicitată autorizația de securitate la incendiu, iar celelalte 4 clădiri nu fac obiectul autorizării privind securitatea la incendiu fiind clădiri ce nu au suferit  lucrări de investiții care să presupună modificări structurale care impun obținerea avizului/autorizației de securitate la incendiu.

Spitalul de Boli Infecțioase Brașov – 1 clădire funcționează fără autorizație de securitate la incendiudar a fost emis un aviz de securitate la incendiu, urmând ca la finalizarea lucrărilor să fie solicitată autorizația de securitate la incendiu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: