Spitalul din Zărnești, prioritar pentru primarul Igrișan. Banii de la cultură se dau la sănătate

Primarul orașului Zărnești, Alexandru Igrișan, consideră că sănătatea este prioritară pentru comunitatea pe care o conduce. În acest sens, a propus Consiliului Local redirecționarea sumei de 1 milion de lei spre unitatea spitalicească. Banii vor fi luați de la cultură având în vedere că organizarea activităților artistice și culturale este incertă din cauza pandemiei.

”Susținerea sistemului medical orășenesc, în principal susținerea Spitalului Orășenesc Dr. Caius Tiberiu Sparchez, este prioritatea 0 în acest moment pentru mine.
În acest sens, am propus Consiliului Local Zărnești rectificarea bugetului local al orașului prin redirecționarea sumei de aproximativ 1 milion de lei de la activități care, în această perioadă, nu mai sunt oportune pentru orașul Zărnești.
Astfel, finanțările preconizate la începutul anului pentru festivaluri și activitățile artistice ( Floare de Colt, Festivalul Berii), proiectele de dezvoltare culturală sau religioase, au fost redirecționate în vederea întăririi sistemelor si programelor medicale din orașul nostru.
De asemenea, vin cu promisiunea că aceste activități de tradiție ale orașului nostru vor fi reluate la momentul în care acest lucru va fi posibil.
Sănătatea noastră, a tuturor, este acum prioritară și doar împreună vom reuși sa depășim acest moment de grea încercare.” a declarat edilul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: