Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov va avea un aparat Real Time PCR pentru depistarea noului coronavirus (FOTO)

Vești bune! Spitalul Clinic De Urgență Pentru Copii Brașov va avea un aparat Real Time PCR pentru depistarea noului coronavirus.

”Prin grija Consiliului Județean Brașov, spitalul nostru va avea în curând un aparat Real Time PCR! Aparatul este necesar pentru depistarea noului coronavirus și va fi folosit atât pentru testarea personalului medical din spitalul nostru, cât și pentru testarea micilor nostri pacienți.
Astăzi, atât personalul medical, cât și pacienții internați în spitalul nostru, sunt testați prin teste achiziționate de către spital și prelucrate de Laboratorul Tractorul, Spitalul de Boli Infectioase Brașov, Spitalul Regina Maria și Spitalul Sf. Constantin”, au scris pe facebook reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.

Stați acasă! Șcheiul este mutilat și pe timp de COVID-19. Răsar blocuri ca florile primăvara (GALERIE FOTO)

Cititi si Personalul medical implicat în lupta COVID-19 va avea un spor de 30%. Pensii pentru urmași

Scrisoare deschisă din partea unei mame către guvernanți. ”Cum poți controla ca peste 30 de copii să poarte corect masca și să nu ducă mâna la față de 4 – 5 ore pe zi?”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: