Spital sau aeroport? Ce vor brașovenii

În ultima perioadă, tot mai mulți brașoveni discută pe rețelele de socializare despre necesitatea construirii unor noi spitale, dar și cea a unui aeroport. Cum este și normal, părerile sunt împărțite, dar, balanța înclină mai mult spre SĂNĂTATE.

Mulți brașoveni consideră că mai întâi județul are trebui să aibă spitale de nivel european, cu dotări și personal ca în străinătate. Aceștia susțin în mediul online că s-au săturat de șpăgi, de mizeria din spitalele brașovene, dar și de atitudinea unor cadre medicale care lasă de dorit. Faptul că spitalele sunt praf la mai toate capitolele s-a văzut în ultimele luni, când cazurile de COVID-19 au arătat lipsa echipamentelor medicale, lipsa paturilor ATI. Din acest motiv, brașovenii vor ca cei din conducerea județului Brașov să se ocupe în primul rând de domeniul sănătății și apoi de altele.

Numai că, pe lângă sănătate, oamenii vor și un aeroport. Doar că s-au săturat de vorbe, de conferințe de presă, de declarații arogante ale conducătorilor, mai ales că administrația liberală se află la conducerea județului de aproximativ 20 de ani. De 8 ani se tot lucrează la aeroport, dar s-a realizat doar 30%, potrivit reprezentanților Consiliului Județean Brașov. Mai mult decât atât, conform unor consilieri județeni, aeroportul se putea face cu bani de la companii private, fără ca statul să intervină, mai ales că în final acesta va ajunge tot în administrarea unui privat. Au fost de-a lungul anilor mai multe firme interesate. Numai că, fiind o jucărie electorală, politicienii au refuzat să-l încredințeze firmelor private care s-ar fi mișcat și mai repede, iar acum am fi putut avea aeroport finalizat și operațional.

În final, rămâne întrebarea, ce vor brașovenii mai mult, aeroport sau spitale?

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: