Spectacol extraordinar de Crăciun, la Teatrul „Sică Alexandrescu”

Sâmbătă, 22 decembrie 2018, de la ora 19.00, în Sala Teatrului „Sică Alexandrescu”, Opera Brașov, împreună cu Filarmonica Brașov și Teatrul „Sică Alexandrescu”, vă invită la un extraordinar Spectacol de Crăciun. La ceas de sărbătoare, Opera Brașov a pregătit un program festiv, din care nu lipsesc pagini muzicale din îndrăgitele și celebrele operete „Liliacul” de J. Strauss, „Văduva veselă”, „Țara Surâsului” și „Giuditta” de Fr. Lehar, dar și o romanță compusă de binecunoscutul Eugen Doga. Participă soliștii Operei Brașov: Anda Pop – soprană, Gabriela Hazarian – mezzosoprană, Carmen Topciu – mezzosoprană, Liviu Iftene – tenor și Adrian Mărcan – bariton. Baletul Operei Brașov va da viață nemuritoarelor valsuri compuse de Johan Strauss, oferindu-vă două momente inedite semnate de coregrafa Ramona Mezei. Soliști balet: Mihaela Pop, Dorin Mirea. Colindele românești vor întregi atmosfera din Ajunul Sărbătorii Nașterii Domnului, în interpretarea Corului Operei Brașov, pregătit de maestrul Leonard Boga. Își dă concursul Orchestra Filarmonicii Brașov, condusă de maestrul Cristian Oroșanu.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Local Brașov.

 

Intrarea este liberă! (în limita locurilor disponibile)

 

 

Cvintetul Vocal ANATOLY al Operei Brașov vă invită cu drag duminică, 23 decembrie 2018, de la orele 17.00 și 19.30, la Centrul Cultural REDUTA, la Concertul extraordinar intitulat „Colind României”. Andrada Mureşan (alto), Gabriel Baciu (tenor 1), Ciprian Cucu (tenor 2), Ciprian Ţuţu (bariton), Marius Modiga (bas), cei cinci membri ai grupului, pregătesc un program special, alcătuit doar din colinde și cântece de Crăciun românești, ca un tribut adus Centenarului Marii Uniri. „Noi colindăm, pe la uși, pe la ferești, colindăm în astă iarnă, cu colinde românești! În an Centenar, alături de cant, se văd și umbrele eroilor! Colindul e și pentru ei. E și pentru ce au luptat: pentru România dodoloață! Așa că vă invităm la concertul nost de colinde și cântece de iarnă, în ziuă sântă de duminică, 23 Decembrie, pe la ore de sară, când de la 17, când de la 19 și ceva, în sală de Redută. Haidați!”, ne îndeamnă, în cel mai pur stil românesc, cei cinci muzicieni brașoveni. Invitați în acest concert vor fi Ioan Liviu Iosif – nai și Ionuț Cabaș – percuție.

Anatoly aduce mulțumiri pentru conceptul grafic al afișului, semnat de artistul brașovean Horia Țigănuș.

 

Preț bilete: 50 lei

 

Biletele se pot achiziționa de la Librăria „Șt.O. Iosif” și de la Centrul Cultural REDUTA. Informații se pot obține la telefon: 0722.138.048.

 

Organizatorii evenimentului sunt: Asociația Culturală ANATOLY, Opera Brașov și Primăria Municipiului Brașov. Parteneri: Centrul Cultural REDUTA, Libris și Facultatea de Muzică – Universitatea „Transilvania” Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: