Spărgătorii de bancomate, prinși de polițiștii brașoveni. Autorii, un bărbat din Covasna și unul din Brașov

Doi bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii brașoveni în timp ce aruncau în aer un bancomat amplasat pe raza localității Ozun, din județul Covasna. Se pare că sunt aceiași indivizi care au aruncat în aer în iarnă și bancomatul din Poiana Brașov. Este vorba despre un bărbat din Covasna și unul din Brașov. Implicata ar mai fi și o a treia persoană care îi transporta cu mașina pe cei doi spărgători.

”În această dimineață, polițiștii au depistat în flagrant delict, pe raza localității Ozun, din județul Covasna, doi bărbați, cu vârste de 25, respectiv 38 de ani, în timp ce sustrăgeau bani dintr-un bacomat amplasat pe raza acestei localități, prin producerea unei deflagrații.La data de 20 martie, în jurul orei 04.15, în localitatea Ozun, județul Covasna, au fost prinși în flagrant doi bărbați, care ar fi distrus bancomatul sucursalei unei bănci din localitate, prin provocarea unei explozii.După producerea deflagrației, cei doi ar fi pătruns în incinta unității bancare, situată la parterul unui bloc de locuințe, prin forțarea ușii de acces și ar fi strâns banii din cutiile bancomatului, iar după ce au ieșit și încercau să își asigure scăparea, au fost prinși în flagrant de polițiști.

Ulterior, în municipiul Brașov, în incinta unei benzinării, a fost depistat și un complice al acestora, care le-ar fi facilitat transportul către și dinspre localitatea Ozun.Cei trei bărbați sunt bănuiți de săvârșirea acestui gen de infracțiuni și există date cu privire la implicarea acestora și în comiterea faptelor de distrugerea bancomatelor și furtul banilor din Poiana Brașov și Sinaia.Bărbații în cauză se află în prezent în custodia polițiștilor, pentru continuarea cercetărilor în vederea probării întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”, a spus Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: