Sorin Susanu a aruncat mănușa! Cine se bagă?

A făcut aceasta și în emisiunea Oneliei Pescaru și la Nova TV, săptămâna trecută. Să vedem cine se încumetă să o ridice cu atât mai mult cu cât un candidat spune de ceva vreme că este nevoie de dezbatere. Susanu dorește dezbatere televizată . Să vedem acum dacă sunt doar strategii de marketing și campanie sau cel care se autointitulează „singurul care poate sa-l bată pe Scripcaru”, nu cumva va evita dezbaterea.
Iată ce spune Susanu:
„În ultimele campanii electorale nu au existat confruntări televizate între candidații pentru funcția de primar al municipiului Brașov. Cred ca este benefic pentru brasoveni sa ne vadă, sa ne cunoască, sa asiste la modul în care ne susținem ideile și programul electoral dar nu in ultimul rand, felul în care putem face fata unor potentiale întrebări delicate sau provocări din partea contracandidaților; probabil ca doar asa vor înțelege dacă avem capacitatea sa le reprezentam corect interesele si sa ne luptam pentru comunitatea noastră.
Din aceste considerente am adresat public invitația de a ne întâlni în dezbateri televizate tuturor candidaților pt functia de primar al Brașovului si am convingerea ca toti cei care nu au nimic de ascuns si care au capacitatea de a-si expune programul si in mod direct, in lumea reală si nu doar în cea virtuală, vor da curs invitației mele.
Am ales sa realizam aceste dezbateri la televiziuni deoarece este singura varianta care poate oferi sansa atat seniorilor brasoveni (care nu folosesc in mod prioritar internetul) cat si tinerilor (emisiunile se transmit online) sa ne cunoască cu adevărat, fara filtre de imagine, fara poze contrafăcute, fara texte scrise de specialiști (asa cum se întâmplă de multe ori în spatiul virtual); doar noi, asa cum suntem in realitate.”, a spus Sorin Susanu, candidat Pro Romania la Primaria Brasov.
cod mandatar financiar: 21200010

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: