Sorin Cudrici: Victoria HoReCa de la Bacău, primul pas spre normalitate

Guvernul PNL a acționat haotic în ceea ce privește domeniul HoReCa.

Proprietarii restaurantelor, barurilor au fost loviți din plin de pandemie. Nu s-au așteptat însă și la măsurile abuzive luate de Executiv.
Sorin Cudrici, candidatul PSD Brașov la Camera Deputaților, recunoaște că decizia anulării închiderii restaurantelor și cafenelelor de către Tribunalul Bacău, reprezintă prima rază de speranță, după multe luni, pentru cei din domeniul HoReCa.

”Este prima dată, după atâtea luni de haos, când îndrăznesc să sper, să am din nou așteptări în ceea ce privește domeniul HoReCa. Împreună cu soția și cu fratele meu, am ales, în 2016, să îmi deschid o afacere pe plan local în domeniul HoReCa. Am reușit, an de an, să ne dezvoltăm, iar acum, dacă nu vom fi sprijiniți, riscăm, din cauza restricțiilor legate de pandemie, să ne alăturăm șomerilor deja existenți în această branșă. Vă mărturisesc că înțeleg din plin drama brașovenilor care activează în acest domeniu. Am zece angajați, dintre care patru membri ai familiei, doi dintre ei au reușit în 2016 să revină în țară, la mai bine, după 10 ani de trăit în Spania. Am și un angajat cu handicap care are un tratament costisitor de urmat lună de lună. Dacă voi pune lacătul pe ușă, cine îl va angaja, cum își va mai permite să își achiziționeze medicamentele?
Mi se pare de-a dreptul aberant faptul că s-au închis restaurantele și barurile, unde nu s-au creat focare COVID, dar mall-urile au rămas deschise. Un citat celebru ne spune ”Fă ceea ce îți place cu adevărat și nu va trebui să muncești nicio zi din viață!”. Dar cum putem face oare ce ne place cu adevărat, dacă drepturile ne sunt îngrădite? Domeniul HoReCa trebuie sprijinit pentru că românii au nevoie de locuri de muncă, au nevoie de siguranță” a declarat Sorin Cudrici, candidatul PSD la Camera Deputaților.

Biroul de presă PSD Brașov

One thought on “Sorin Cudrici: Victoria HoReCa de la Bacău, primul pas spre normalitate

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: