Solicitare în beneficiul locuitorilor din Tractorul-Coresi

Solicit conducerii RATBV SA amplasarea unui automat de bilete de călătorie în stația Coresi, pe sensul de mers Rulmentul- Livada Poștei. Este o problemă ridicată în discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii din zona rezidențială Tractorul- Coresi. Am verificat și eu sesizarea și am văzut că în stația respectivă nu există nici un automat de bilete, nici un punct de vânzare al acestora.

Consider că distanța pe care trebuie să o parcurgă un călător pentru a-și procura un bilet de călătorie este destul de mare, ceea ce îi creează un disconfort.

Recomandăm conducerii RATBV SA să ia în considerare posibilitatea achiziționării de bilete de călătorie de la șofer sau amplasarea unor automate direct în miijloacele de transport. Totodată, pe perioada sezonului cald, considerăm că orarul de funcționare al punctelor de vânzare de bilete (acolo unde acestea există) ar trebui prelungit.

Datorită dezvoltării zonei rezidențiale, fluxul de călători a înregistrat o creștere semnificativă astfel încât considerăm oportun ca RATBV SA să dea curs solicitării grupului de consilieri locali PSD Brașov.

 

 

Lucian Pătrașcu

Lider Grup PSD Consiliul Local Brașov

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: