Șoferiță prinsă băută la volan

  • La data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, o conducătoare auto, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe str. 13 Decembrie din mun. Brașov, jud. Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.44 mg/l alcool pur.

          La aceeași dată, în jurul orei 06.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un alt conducător auto, în vârstă de 23 ani, care conducea un autovehicul pe str. Nicolae Iorga din mun. Brașov, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

          Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.50 mg/l alcool pur.

În consecință, ambii conducători auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se vor propune soluții legale la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: