Șoferiță prinsă băută la volan în Poiana Brașov

La data de 09 octombrie 2020, în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic o femeie, în vârstă de 50 ani, care conducea un autoturism pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

“Procedându-se la testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,47 mg/l alcool pur. Femeia a refuzat să fie condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că femeia deține permis de conducere emis de autoritățile din SUA, fără a deține permis de conducere internațional, neavând astfel dreptul de a conduce vehicule pe teritoriul României.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a spus agentul de politie, Nadia Olaru. 

One thought on “Șoferiță prinsă băută la volan în Poiana Brașov

  • 10 octombrie 2020 la 15:57
    Permalink

    Sunt foarte multi soferi betivi si drogati pe strazi, trebuie mai multe controale.

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: