Șoferiță de 22 de ani prinsă la volan și băută și drogată

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 03 iunie 2021, în jurul orei 00.25, polițiștii au depistat în trafic o tânără, în vârstă de 22 ani, care conducea un autovehicul pe strada Calea București din municipiul Brașov, depășind limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum și care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,70 mg/l alcool pur.De asemenea, la testarea tinerei cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv.În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive în organism. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: