Soferii beti crita au “sarbatorit” Floriile in trafic. Valoare record in Brasov-1.48 mg/l alcool pur

Soferii au riscat tot de Florii si au iesit in trafic bauti.  Cea mai mare valoare inregistrata de etilotest ieri in Brasov  a fost 1.48 mg/l alcool pur.  In doar cateva ore, trei soferi beti crita s-au trezit cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

La data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 01.25,  polițiștii Serviciului Rutier Brașov au depistat un bărbat de 35 ani, din municipiul București, care a condus un autoturism pe str. Col. I. Buzoianu, din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Tot ieri, în jurul orei 20.02,  polițiștii din cadrul Poliției Oraș Rupea au constatat producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe DN 13.  Un bărbat de 31 ani, care a condus un autoturism pe DN 13, dinspre Sighișoara spre Brașov, la km. 49 + 750 m., într-o curbă periculoasă la dreapta, a derapat și a părăsit partea carosabilă oprindu-se în pădure, pe partea stângă a sensului său de mers.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Rupea pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

La data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 19.20,  polițiștii Biroului Rutier Brașov au constat producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe str. Independenței, din municipiul Brașov.  Un bărbat de 44 ani, din județul Brașov, care a condus un autoturism pe str. Independenței, dinspre str. 13 Decembrie spre str. Stadionului, în dreptul imobilului cu nr. 1, a derapat și  lovit 5 stâlpi reflectorizanți și un indicator rutier.  La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1.48 mg/l alcool pur. În consecință acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: